Erhverv

finanssektorens-uddannelsescenter
Med Charlottes besøg fik vi godt indblik i, hvilke madvarer der påvirker os godt og skidt, og hun kom med ufrelste tips til, hvordan vi sikrer et mere stabilt energiniveau i løbet af dagen.

For nogen var det ny viden, for andre var det gode reminders. Vi fik alle god inspiration med os hjem og så var det dejligt forfriskende at få lækre smoothies og snacks i stedet for det sædvanlige kaffe og kage…

Det hele serveret med god energi og smil – tak.

Søren Oluf Gade

db

Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte Hougaard som et inspirationsindlæg, hvis du går op i dine medarbejders ve og vel og den energi de bringer sig med på og fra jobbet.

Charlotte giver muligheden for “en ny start” men uden de store livsstilsændringer – Charlotte tager et opgør med mange af de daglige småvaner og erstatter dem med gode simple råd og mest af alt sund fornuft – ingen har jo endnu set et “pizza-træ”. Endvidere leverer Charlotte varen på en alt andet end belærende måde – det er et positivt alternativt indspark leveret med mange smil”

Kristian Knudsen

db

Vi havde Charlotte til morgenmad mandag den 4. januar i forbindelse med vores “Nytårsparole”. Stor undren blandt medarbejderne; hvor var rundstykkerne, basserne og pålægschokoladen?

I stedet var der lækkert rugbrød, smør, god kvalitet pålæg, ost, gulerødder, tomater, agurker, og frisk grøntsagsjuice. Lidt kaffe og masser af vand! En nytårs-mandag-morgen!!

Da Charlotte var færdig med sit foredrag forstod man.

Charlotte forklarer med stor faglighed på sin underholdende pædagogiske og engagerede måde hvorfor det at kunne præstere en hel arbejdsdag, er så tæt forbundet med den kost vi indtager. “Du bliver hvad du spiser”

– Tak Charlotte. Du flyttede bjerge. …..og i øvrigt var det en fantastisk morgenmad. :-)

Allan Aagaard

Jeg vil helt sikkert anbefale EN NY START til andre virksomheder.

Charlotte er et sundt og friskt pust på en arbejdsplads, som udfordrer og giver mulighed for, at sparke lidt til “plejer” og naturligvis specielt de dårlige vaner.

Charlottes praktiske tilgang gør, at hendes forløb bliver meget håndgribelige for både den enkelte og organisationen.

Hendes baggrund i den finansielle sektor gør, at indgangsvinklen til banker er helt oplagt, men jeg er ikke i tvivl om, at Charlotte kan gøre en forskel, uanset hvilken dør hun går indad.

Mail Attachment

Middelfart Sparekasse

Vi har haft stor fornøjelse og udbytte af et morgenmøde med Charlotte i Middelfart Sparekasse.

Charlottes fremlæggelse var meget inspirerende og med gode forståelige budskaber, om hvordan vi med enkle midler og omlægning af kost kunne blive sundere og der igennem få mere energi til en travl hverdag

Flemming Gad

Private

Efter utallige slankekure der enten har virket et stykke tid eller slet ikke virket, var jeg efterhånden ved at give op. Jeg skulle nok leve resten af mit liv med overvægt.

Ved et tilfælde faldt jeg over et opslag på Facebook. EN NY START.

Jeg meldte mig til og her 10 uger efter har jeg virkelig lært så meget! Jeg har endelig tabt mig.
Mit vægttab er skønt – men det er pludselig kun en sidegevinst i forhold til at det andet jeg har taget med mig.

EN NY START – jeg kan kun anbefale at give dig selv den gave

Ennystart Customer Placeholder

Jeg havde frygtet, at forløbet ville indebære en masse bøvl med meget anderledes madlavning, specielle fødevarer fra mærkelige butikker og andet “hokus-pokus”. Men nej, det har været fuldstændigt simpelt at gå til og samtidig har jeg hygget mig med ligesindede på den samme mission

Ennystart Customer Placeholder

Oplevet, at det ikke handler om afsavn, men om at følge nogle få og simple råd, der er basis for en meget bedre livsstil

Ennystart Customer Placeholder

Rigtig stolt over mit vægttab og har efter aftale med lægen nu droppet medicin mod forhøjet blodtryk. Er glad, energisk og oplever at være i god psykisk balance

Ennystart Customer Placeholder
mobile app ad networksПодсвечники и канделябры