EN NY START bidrager med motivation og redskaber til, at du både som privatperson og som virksomhed vil opleve at energiniveauet bliver højere, at der bliver flyttet fokus og skabt nye og bedre resultater.

Personen bag

Charlotte Hougaard

Charlotte Hougaard

Jeg har altid været interesseret i, hvad en sund livsstil kan gøre for os som mennesker. Både i vores private sfære og på jobbet. Vi har brug for at føle os unikke og smukke, indvendig som udvendig, og for at føle os værdsatte og betydningsfylde. Dette kræver mest mulig energi – både i arbejdsdagen og i fritiden.

Efter 15 år i Danske Bank, har jeg skiftet en karriere med mennesker, tal, mål og regnskaber ud med stort set de samme ting. Kun er overskriften ’pengeinstitut’ er skiftet ud med ’sundhed’.

Med det har jeg valgt at følge drømmen om at udbrede min viden om en sund, naturlig livsstil. 
Det giver mig mulighed for at hjælpe andre til at opleve, hvad det kan gøre for både krop og sind at skifte fokus.  Og jeg taler af erfaring.

Jeg har selv oplevet, hvad det vil sige at ændre livsstil, og er ikke i tvivl om, at blandt andet arbejde med at få styr på min blodsukkerbalance er grundlæggende for, at jeg i dag har en aktiv, energisk og glad hverdag – både på jobbet og i fritiden.

Im Allgemeinen, wenn ein Freund anfängt zu prahlen, dass er mit einem charmanten Nachbarn auf dem Treppenhaus eine Romantik hatte, stürzen Sie sich nicht https://Potenzapothekeonline.com/Kaufen-Generika-Cialis/ Neid. Vielleicht hat er Müll gleichzeitig nur Müll ertragen.